kamperen

Aan de rustigste kant van ons terrein hebben we een kleine beschutte camping aangelegd met ruimte voor trekkerstentjes. U kunt zelf bepalen waar u het liefst uw tent opzet. De camping is klein, heel stil en bewoond door vele vogelsoorten*, waarvoor we broedkasten en kastjes hebben aangebracht zodat u de dieren goed kunt zien in hun natuurlijke omgeving.

Omdat onze camping zich wil onderscheiden als een rustige, kleinschalige camping met liefde voor de natuur hebben we geen animatieteam, noch een kantine, zijn huisdieren (honden) niet toegestaan, wensen we geen overlast van radio’s of tv en is het ’s nachts volkomen stil op het terrein. Kortom bij ons komen mensen voor rust en natuur, die rekening houden met de rust van anderen. Dit maakt onze camping niet echt geschikt voor gezinnen en omdat wij zelf dieren hebben en regelmatig worden bezocht door allerlei ‘wilde’ diersoorten** is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

Daar staan echter andere dingen tegenover: zo hebben wij een prachtige recreatieruimte waar u gebruik van kunt maken, prima sanitair, een brandplaats en er is een kleine kookgelegenheid in geval van nood of slecht weer. Ook kunt u via ons fietsen huren tegen een vriendelijk tarief en verhuren we kano’s en kayaks. Op gezette tijden wordt er door Marcel gekookt en kunt u aangeven mee te willen eten; ook dit tegen een vriendelijk tarief.

* winterkoning, sperwer, houtduif, groene-, grote en kleine bonte specht, kramsvogel, fitis,grote lijster, pimpelmees, koolmees, boomklever, wielewaal, vink, keep, groenling, zwarte kraai,huismus, sijs, huiszwaluw, grauwe vliegenvanger, buizerd, geelgors, merel, glanskop, gaai, kerkuil.
**Reeën, fazanten, hazen, vlinders: bruine vuurvlinder, koolwitje, landkaartje.