Reacties

Bert en Wilma

Een heerlijk ontvangst met heerlijke eitjes, kippen om de tent en een enorme rust. Heerlijk alleen! Vanwege de warmte onder de bomen, wat een prachtige natuur, kanoënd op de Ruite Aa, gezellige gesprekjes met Edith en Marcel. Fijn! Dank jullie wel!

Jessica en Hans:

Hoi Edith en Marcel,
Wat een  fijne plek hebben we gevonden op jullie terrein. We waren hier voor een paar dagen wandelen (Noaberpad)
en  werden heel fijn, met eitjes, ontvangen en mochten in jullie voortuin staan. Fikkie stoken, schuilen voor de regen, vogels horen en zien, de fazanten, reeën, gewandeld, gefietst, vrienden ontvangen, het kon hier allemaal. Zelfs het krantje delen ’s morgens, top! Ik schrijf nu in het zonnetje maar het stormde en hagelde deze week ook regelmatig, dat maakte overigens voor het plezier niet uit. Complimenten zoals jullie hier omgaan met de natuur en de dieren in het bijzonder. We onthouden deze plek! 

Nikita uit België:

Natuur, rust, genieten én gastvrijheid zou ik zeggen! Edith ontvangt je gemoedelijk als ze is. Geeft je alle tips naar believen. Niets is haar teveel. Stiekem is ze volgens mij bést trots op haar gevarieerd, waar mogelijk zelfbereid, ontbijt. Het is dan ook rijkelijk en mooi gebracht! Opnieuw: extra koffie, confituur, … het is allemaal mogelijk. 

De perfecte combinatie tussen back 2  nature & een beetje luxe! Alles was erg proper (net?).

Natuur, rust, genieten én gastvrijheid zou ik zeggen!

Familie Benda:

Familie Smits: Wij hadden een boeking gedaan voor een overnachting in de T&B Safaritent op de Cum Laude hoeve. Bij aankomst hartelijk ontvangst door Edith en Marcel, hinnikende paarden, knorrende varkens en gekakel van scharrelende kippen. Na een heerlijke kop koffie de tent in die op een prachtige plek staat vol rust en ruimte, zang van vogels. In de oude schuur een douche genomen met een Grieks tintje. Na een heerlijke nacht op goede bedden een luxe ontbijt dat meer weg had van een uitgebreide lunch! Wij komen zeker terug om nogmaals zo verwend te worden, dank Edith en Marcel voor alle goede zorgen.

Gerard en Ageeth Bos: Rust, zon en natuur; je zou nooit meer weg willen gaan. Edith en Marcel dankjewel voor een ontspannen begin van onze vakantie, zeker voor herhaling vatbaar!

Jill and Gordon (Booleroo Australië): We discovered a hidden gem. The idea of trying out different types of accommodation has lots of appeal, and staying with Edith and Marcel sincerly justified getting off the beaten track. The tent we stayed in was simply wonderful. The bedding much more than we hoped for. The ablutions were more than adequate, and yet still in the early stages of building. The site is glorious and breakfat lovely. Neither Marcel or Edith could do enough for us. Such a welcome break from impersonal hotels and we were made to feel special. We have re ommended it to our friends back here in Australia. Next time in the Netherlands we shall return.

Sandra Chotkan: In de zomer van 2018 hebben we een avontuurlijke vakantie beleefd bij CumLaude hoeve in Sellingen. We werden hartelijk ontvangen door Edith en Marcel en kampeerden daar in een ingerichte tent op een mooi, rustig plekje in de natuur omringd door paarden. Onze kinderen vonden het kamperen naast de paardenweide echt fantastisch. Vanuit de camping loop je zo de natuur in en zijn er diverse wandel en fietsroutes in de buurt te vinden. Via Cumlaude hoeve kun je ook fietsen huren en is er ook de mogelijkheid om een dagje te gaan kanoën. Dat is echt een aanrader! Daarnaast zijn er tal van bezienswaardigheden in de omgeving te vinden. We hebben genoten van de rust, natuur en de gastvrijheid. Dank jullie wel! Hartelijke groet.

Rita: Wat was het fantastisch, het was een 5 sterrenplek. Wat hebben jullie ons verwend, al die heerlijke gerechten, de zon erbij , een kampvuur, wij hebben het zo leuk gehad! bedankt.

 Judith Möller: Bedankt lieve Edith! Wat ben je een goede & zorgzame gastvrouw – zo leuk je zo in je ‘nieuwe baan’ bezig te  zien.. Wat een goede start van de Cum Laude Hoeve!!! Opdat veel moois uit voort mag vloeien. 💚 Liefs

Niels: Als je legendarisch wilt zijn dan moet je legendarische dingen doen! Dit jaar maar eens van Zeeland naar Nieuw Zeeland over land en zee. De tussenstop in Laude op camping de Cum Laude hoeve is een toppertje hoor! Ik ben fan!

Nikita: Natuur, rust, genieten én gastvrijheid zou ik zeggen! Edith ontvangt je gemoedelijk als ze is. Geeft je alle tips naar believen. Niets is haar teveel. Stiekem is ze volgens mij bést trots op haar gevarieerd, waar mogelijk zelfbereid, ontbijt. Het is dan ook rijkelijk en mooi gebracht! Opnieuw: extra koffie, confituur, … het is allemaal mogelijk. De perfecte combinatie tussen back 2 nature & een beetje luxe! Alles was erg proper (net?). Voor het kano varen moeten we nog eens terug!

Groetjes uit België